Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött och Blod

oansenliga former
ska inte se ut så här
känner du mitt leende

mina nävar är min här
min tunga armé

vill sätta fotspår
vill inte få

i evigt mörker
försvagas då ilska
i takt med förlust
är ljus

allt diffust
allt som fortsätter
livet slår i takt
med askan

och flaskan
dess innehåll

ser du mig?

Nej
ögon ser vad dem vill

du ser spegelbilden
dansen vi dansar
medans du märker

ensam tango




Fri vers av kalles
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-18 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles