Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morän


Leende
middag
blommor
kärlek

bara du
ingen mer

tillbedjan
dyrkan

förförd
förskyllad
förargad
förlåt

aldrig mer
om igen
vänlig
alltför härlig

en chans till
och en till
jag som felar

berg
block
sten
grus

sand
mo
mjäla
ler




Fri vers (Fri form) av Shabda
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-18 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shabda