Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slösar!

Lite till
Bara lite...

Ligger här i min säng
Vaknade första gången för flera timmar sedan

Lyssnar på grannen som börjat bygga på sitt hus
Sover lite till

Kikar på telefonen
- uppdateringar?
Bara lite till...
Slösar bort min ungdom
Slumrar

Spelar lite WF
Lite QK
Slösar bort min förmiddag
Skriver lite
Formulerar

Chattar
Kommenterar
Slösar bort min dag
Planerar min brunch

Tar ett par foton
- Naket ben i täcke
- Träd bakom ljusstake utanför fönster
Slösar bort mitt liv
Kliver ur min varma sköna säng

Slösar...
Mår gott




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-19 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skönt med såna dagar ibland.
Du beskriver det bra
2019-09-19

  Respons VIP
Det är en konst att göra det utan att få panik för att Martin Luther och alla arbetsmoralismens anhängare flåsar en i nacken och spanar efter piskan som piskar så brutalt i dödköttet...
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB