Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlugglor av snäckskal

Kastanjeträdet i sin älskvärda dramatik.
Vi delar äppelbitar av guld.
Gränslös den kärlek svanarna glömt.
Chokladfontän livets delikatess.
Brudpar och trollhassel.
I skogen de aldrig så tysta älgar i mossgrön dröm.
Där hon flanerar på catwalken så arrogant att det nästan smärtar.
Isbitar krossas mellan dina tänder.
Sagan om det lyckliga slutet har nyss börjat.
Vi tar farväl av de tårar av empati och lämnar saknaden bakom oss.
De pärlugglor av snäckskal nynnar till champagnens porlande.
Att smeka vemodet godnatt och kittla nyfikenheten godmorgon.
Förgätmigej min älskling. Förgätmigej.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-19 12:00



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Dina ord ger mig filmiska bilder. Gött: )
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP