Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fula bockar har dumma horn


Flaskpest


jag går upp var dag
och binder fast min hjärna
mörke fenix agenter

tredje dagen i stan och natt såklart
bakom klippan på en sten under ett lock
hittar jimmy glad en dörrdrog snart
måhända venerisk, säkert en kulturkrock

i timmar jagar jag
jaktens själva jag en älva
genom gränder på tangenter

mekanikern tony är en pariakamrat
när fan blir gammal blir han smått barock
benvitt och bistert är mitt vennplakat
hård som sin snus är mina synders synekbock





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd