Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Septembertisdag

Tisdagar kan åtnjutas på olika sätt!
Ett sätt är att om morgonen ta vagn och buss från Andra Lång.
Kika inom föräldrarna påväg hem från jobbet.
Dricka lite te.
Kolla läget.
Sen sova stor del av dagen.
Vakna lite abrupt.
Snabbdusch.
Välkomna kombon hem från jobbet.
Fara iväg väster ut.
Sammanstråla med vänner.
Åka färja.
Köra längst ut på den vackraste lilla ö.
Beställa in ett stort lass med härliga musslor.
Dricka ett par glas god Chablis.
Umgås. Prata. Njuta.
Sensommarsol om aftonen.

Efter några timmar: hem igen.
Krypa upp i soffan.
Ta sig ett glas rött.
Bubbla med kombon.
Chatta med vän.

Så var tisdagen plötsligt över.
Onsdagen nalkas.
Vem vet vad den kan ha i sitt sköte? (Eller var den nu har något?!?)




Övriga genrer (Kåseri) av PhanLieB
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-19 14:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härliga tisdag
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB