Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dö eller dö


Escluso

Ciro hängde sig
Luciano dog
För att sjukhuset
Ville inte ha trubbel.




Bunden vers av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 17:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag tänker på papperslösa, men de ska väl få vård numera. Tror jag...
2019-09-26

  Kaptenlöjtnant
hårda bud..
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano