Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter


efter ovädret
djupa fåror
i bondens panna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-19 20:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Somliga speglar sin omgivning extra konkret!!
2019-09-22

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och lättförståelig dubbeltydighet.
2019-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Texten är talande verkligen!!!
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP