Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

los angeles

kan någon rädda mig från denna ensamheten?
bara män, tydligen.






inte ens män, tydligen.




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-20 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött