Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta rosor

När de istappar av självömkan tinar.
I kloaken stressen flödar.
Kärlek av lavans frost.
Biljardkula nummer åtta.
Nervositetens drottning regerar.
Skammens konung niger.
Diamantkristaller av blytung ångest.
Spindelnät av iskristaller fångar in känslorna.
Natten ömsar mörker. Morgonen ömsar ljus.
När vi skils krackelerar mitt hjärta.
Bergskristallens tårar.
Näktergal i det förflutna.
Trollsländor, endast trollsländor.
Min saknad i porlande ensamhet.
Tystnadens guldschakaler.
I snön, bakom björken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-20 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP