Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst förfarande.

Du  

Jag 

Ett bord

En halv meter 
Tystnad
 
borde vi säga något?
känns nästan konstlat nu
hur smakar maten?
bra.
 
så mycket tystnad
fast fikarummet pratar 
 
har vi inget att säga varandra?
eller har vi för mycket?
bubblar det nästan över?
eller pratar vi endast med ögonen?
 
där vi sitter, mittemot 
en halv meter emellan 
och iakttar varandra 
under tystnad 
allt jämt denna förbannade tystnad 
 
men jag tänker tyst för mig själv 
att blickar ändå säger mer
än tusen ord
 
med ögonen ljuger man sällan
 
och plötsligt, plötsligt 
så pratar vi bara
om allt, om inget
i en egen liten bubbla
där tystnaden är som bortblåst
 
och den halva metern gör det samma
när våra hjärtan skriksjunger sig hesa
 
genom varsitt ögonpar
tyst och ordlöst 
 
 
-//- 20/9 2029



Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP