Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostorm


Grumliga glaset vill ingen titta i.
Nej hellre en lite skjuts på vägen
Besvikna tankar finns det gott om
Jag väljer att vara vaken
vara med.
Så lätt kan jag falla
Jag
som har så lätt till känslorna
De har gett mig lycka som olycka
men mer sällan
en
känslostorm




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2019-09-21 00:21



Bookmark and Share


  ULJO
Glasets djup innehåller ingen lycka.
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP