Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparar på guldkorn



Bär på sorg

Sorg i min ryggsäck

och i nuet


Silar bort sorgen

lite i taget


Sparar på guldkorn

Sparar mina guldkorn

och bygger nya








Fri vers av Havsvind
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-21 10:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om livskraft och tillförsikt!
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind