Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasöga

jag glömmer att

putsa mitt glasöga

då blir

världens inrutade mönster plötsligt

mjukare och lite lättare

att leva i

 

välkommen till min värld

innanför

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-09-21 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP