Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det borde vara


Kärleken till konstem

Öppna dig
Se färgerna
Slut ögonen.




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-21 16:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har stavat konsten konstem.
2019-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...ja, när man sluter ögonen så fortsätter man att se det vackra...
2019-09-30

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att ta till sig konsten med hela sin varelse.
2019-09-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
bladfamiljen i en roterande känsla av sönderfallande dans.
rondellhunden finns inte mer?
2019-09-21

    Sefarge VIP
Ack ja kortklokt Skriftat!
Öppnandets konst
Inuti. Är en konst
att beaktande
Betrakta!
;)
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano