Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harkrank


I resan in mot ljuset
Föll nattens epilog
Som skälvningar till ruset
I lejden av en drog

Och lyft på spröda vingar
Bars kroppen på ett fat
Dit sorglöshet betingar
En mödosam oblat

Av lågans drömda daning
Kom lärdomen för sen
Daidalos förmaning
Till sot som dina ben




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP