Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitvaror

Ensam på köksgolvet
Kroppen är tung
Huvudet vilar mot kylskåpet
Blicken letar efter svar i taket
Hjärtat gör vad det kan sen hjärnan gav upp och försvann




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-21 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen