Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tädgården

Planetera ditt hjärta

i jorden

och låt det växa

i din trädgård


vattna det med kärlek

och du ska se

att du får Guds nåd

när du en dag möter honom


själv fick jag ta vägen genom mörkret

för att nå fram

men det är också en framkomlig väg


jag bara följde det lilla ljus

som ändå fanns


det finns många vägar

men välj den högra

inte den vänstra


har du plockat fimpar

på arafats berg

eller känt Gud

lägga sin tyngd

på dina axlar

det har jag

och det är i mörkret

jag känner mig hemma






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-22 01:32



Bookmark and Share


  Aisha VIP
"jag bara följde det lilla ljus som ändå fanns..."
ja, det är det enda möjliga och det viktigaste...
vackert...
/Aisha

2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP