Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit magi

Det vita arket
att tillgå

Ännu inte
förbrukat
eller
hopknycklat

Nya tankar
i nya led
Obrukade ännu

Det vita arkets
magi




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-22 10:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett oskrivet blad
ger välbehag
förväntan längtan
drömmar som blir sanna
och för evigt får stanna
i ditt hjärtas djup
och aldrig tar slut




2019-09-22

  DavidM VIP
Vackert om det ännu ej gjorda.
2019-09-22

    Sefarge VIP
Det vita arkets magi:
Som kan fyllas med
Så många oändligt
Färgade ord!
;)

2019-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Fast vit magi i ordets egentliga bemärkelse existerar inte. All magi är svart, som Anton La Vey sade.
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP