Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regressioner 3

Svävande lägger sig känslan



löv mellan vita hus



Min kropp är utsmetade muskler sväljer lyktstolpar, kanter, smått smuts



Det är här jag vill vara och att se, att vara är brännande verkligt



Jag tar i och pannan flyttar sig utanför mitt röda bultande grin



Jag är här och det är här jag vill vara



Unika zürn säger det bäst men jag kan inte läsa klart



Jag går för långt



Kan jag vara kvar



Jag har redan fortsatt



In i det kända,



Jag är alla döda brottslingars ångest



Fortsätt ta beslut



 nära det uppenbara








Fri vers (Fri form) av Jag är Kumla
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är Kumla