Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regressioner 4

Slit av mig vingarna



Låt mig se



Dra av huden från armarna



Låt mig se



Större än människan



Kosmisk skugga



Total jämlikhet



Vinden pulserar natten



Mörka drag



Reser sig över



byggnaden



I blixten ser jag



Övermäktigt, tomt öga



Sträcker sig i en oändlig båge



I regnet spyr jag



Kissar ner balkongen



min kropp



Blandade inälvor



Rinner delvis bort



En av alla



Som ska falla




















Fri vers av Jag är Kumla
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är Kumla