Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regressioner 6

Gult ljus genom rutorna



Kryper närmare ängarna



Grenar vecklar ut sig likt en



Omslutande hand



Väcker mig



Ådrorna piskas till liv



Rör om anatomin



spräcker min fingertopp



Spottar och sparkar osanningar



Det är bara du som ser mig



Din helande hand genom ögonomläggning



Det är då du är ensam



Där ute fortsätter livet



Nån undrar



 Är det fortfarande natt



Omslut mig



Jag kan inte andas










Fri vers (Fri form) av Jag är Kumla
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-22 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är Kumla