Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22/9 Du sa det regnade ännu Jag önskar vi kunde sett det tillsammans jag älskar regn


haiku 5

rain in Italy
what a nice viewing pleasure
that we could have had




Bunden vers (Haiku) av Anna Holmberg
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-09-22 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Holmberg