Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tankar på att ta livet av dig?

Har du tankar på att ta livet av dig?
jag har slutat svara
det ligger ändå inget i frågan
förutom lättnaden för läkaren att få bocka av den
i sina papper
så att läkaren står fri
och inte har någon skuld
om patienten tar sitt liv

 

https://www.facebook.com/Kanjagfa/




Fri vers av Ananas
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-23 02:55



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Ja ungefär så... :(
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas