Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog texterna vägen

Har hamnat i ett skriv stopp en period nu. Gick å funderade varför.
Även min musik har dött ut. Är de för att varje dag är den andra lik så man inte upplever något nytt som man kan livnära sig på.
Saknar känslan av när texterna bara flyter igenom tankarna som om dom alltid funnits där i väntan på att få komma ut.

Just nu sitter man på ett fik 35 mil hemifrån och försöker finna ny inspiration i mina texter.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-23 10:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Allting har sin tid. Jag brukar tänka att orden mognar inom. När det är dax kommer dom ut.
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

PaLmE