Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regressioner 9

Skin genom mina tankar



Med genomborrande blick



som stress som fysisk panik



Slutar i tanke om vad jag ska säga



Jag försöker och tar i för mycket



I flödande kreativitet



I öppnande av portaler



I acceptans av undergång



I meningen att det här kommer bli exponentiellt svårare för varje dag



Håll tillbaka på orden och låt dom andas



Hitta hit till vad riktig kärlek handlar om



I den mest rena sista uppstötning



Brun lila och röd



Inte alltför olik att ha psykos



Eller hittat en ny värld



Och fallit för kärleken




Fri vers av Jag är Kumla
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-23 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är Kumla