Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädje eller olycka, ibland är linjen hårfin.


Inte en fråga om.

Det är inte en fråga om att antingen läsa eller se på serier. Serierna kommer först. Sedan kommer böckerna, ljudboken.I den ordningen är det. Tänk vad mycket jag har att glädjas åt, fast denna typ av underhållningsglädje känns mindre kul. Känns som om jag måste se serier, för att kunna läsa en bok! Aldrig att jag skulle öppna en bok bara för att läsa. (Om det inte är Mormons bok)Det känns tungt och jobbigt, kanske till och med olyckligt.

Aldrig att jag skulle missa MINA mattider.
Aldrig att jag skulle missa MINA serier.
Kanske att jag missar min utveckling?
Men det hoppas jag inte.




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-09-23 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim