Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är till för att känna glädje.

Människor är till för att känna glädje.
Men om man inte kan känna glädje. Inte just nu.
Och detta nu, är det svåraste som finns!

Varför finns utropstecken? För att desparation finns.
Vad är ett utopitecken? Kanske inte uppfunnet, men jag tror på att det kommer att dyka upp.I en värld väldigt olik vårs.




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-23 14:50



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Fyndig
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim