Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans solar

sollockigt hår frestar mig att sjunga
ljudet fastnar i halsen
kan orden vara för stora

iskall av tanken att bryta upp
bättre inget säga
låta läpparna vila mot axeln
viska så ingen hör

att bredvid dig är natten kortare
mörkret inte lika djupt
runt dina armar säker
från kolsvarta stup




Fri vers av erme
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-02-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme