Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvitt

Jag har både ljusa och mörka sidor
Men det är okej
Så länge jag inte är grå




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-09-24 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs