Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När man studerar sina medmänniskor i Tunneln. Jag försöker inte följa med deras sväng där, men de flesta sitter lr står med sina dyrgripar . Alla är inte så.


T-banan som té av olika smaker.

T tydliggör tanken tänker
T-banan telefoner
sittande sida vid sida,
någon unge skriker till,
ingen respons inte ens en fena.
Allt är som fast limmad i näven,
ett klister som ingen lagt märke
tilll..
TT tydliggör tanken tänker T-banan färdas runt med telefonerna i hand,
suger åt sig (T)id å energi plus kraft.
Tanken (en behållare) som tänker så det stänker.
Fast vem saknar renodlad närhet
när du har en portabel förbindelse
med om världen i bröstfickan,
så enkelt genom ett magiskt
knapptryck...
TTT tydliggör tanken tänker.




Prosa av danne //
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-24 07:05



Bookmark and Share


  megalomys
elektriskt laddade haTTifnaTTar på T
2019-09-24

  Kaptenlöjtnant
JA världen ligger i bröstfickan numera.
på gott och ont
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //