Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet...



Saknar närheten...
Den där...
Varma kramen...
Blicken då totalt jag tappar tid och rum...
Saknar närheten...
Händer som utforskar mig...
Läppar som mötts...
Då din varma pulserande kropp,blandas upp med min...
Då två blir till ett...
Saknar det så...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-24 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden