Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidgad vy(stormvarning)

Över vida hav

vindvågors
efterdyningar
in mot land

Genom
molnmassans
mörker

ett knippe
ljusstrålar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-24 09:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Efterdyningens kranka blekhet
slår mot strandens klippor
splittras till skum som lyser
mot klippornas gråa skal

Förbättringens tid är nära
tag vara på den korta tid som är
lyft din blick mot skyn
skåda din möjlighet

Väl framme finns din framtid
som lyfter på vågors kam
böljar fram i lyckorus
din tid är här och nu


2019-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Ljuset bryter igenom.
Mörkret måste fly.
Det är sant i såväl den psykofysiska som i den andliga dimensionen.
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP