Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vårt vis

 

tankarna vankar bortöver

ängens vildvuxna tuvgräs
snärjs och fastnar
i ådalens virrvarr

tiden uppenbaras
när mjölkörtplantan
ur horisontljus
glider över i glöd

med solen som skärpedjup
öppnar sig en glänta
ljuset tränger in
målar akvarell
och blånande frågor
på min insida

om att gro
som korn
i din jord

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-24 10:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En oro för frågor som tränger på för att besvaras?
En önskan att få stanna kvar i harmonin?
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg