Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Over there

 

Igår helveteshöst anlände
tar mig till Daytona
ska huseras hos en frände
en egen våning låna

veckor i strålande solsken
det kommer bli great
se Florida leva likt klichén
i "The Sunshine State"

givetvis skall Nascar beses
önskan jag haft länge
stark cajun kommer förses
av matglads umgänge

dock resekamrat hoppat av
otack äro världens lön
trots jag henne biljetten gav
dög ej semestermiljön





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-27 20:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin rytm och fina rim. Synd på resekamraten.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP