Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


guld, rökelse och myrra

 

Mina metaforer är slut. Tillåter bara smärtan genom kroppen. Låter den andas genom mina porer. Kanske är det enda sättet att bli fri. Sammansmälta känsla och tanke och gunga i takt med musiken. Vila på hanen. Minnas kyssen. Släppa gråten över ansiktet.

Jag har guld, rökelse och myrra för att rena, behålla tacksamheten och lindra.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-09-24 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så direkt i sorgen går dina ord och de lyser som stjärnor på natthimlen.
2019-09-29

  Nanna X
När metaforerna är slut tar den kroppsliga smärtan över. Jag känner igen mig. Smärtsam text, ändå vacker och hoppfull.
2019-09-24

  Gunnar Hilén VIP
Braaaa ! Jag har länge tänkt att vackra metaforer många gånger har kanaliserat smärta. Tjonga ihop hjärnan med hjärtat och låt sörjan rinna som beck !
2019-09-24

  Bjarne Nordbö
Bästa receptet plitat av dig.
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP