Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade unge det är som det ska

Den tve-eggade
ensamheten
stoltheten
när rummet gapar tomt
efter pojken som for
som blev stor.
Den djupaste saknaden
till livet som var
utan minsta önskan
att det andra vägar tar
älskade unge
Det är dags
det är som det ska




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-24 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP