Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ord

 

 

ja

 

 

i vila, väntan

i blicken sökande

 

ut 

 

 

denna nattrymd av tidig höst

då världen vaknar

 

i etapper

 

in

 

i dagen brusar vi

nära, avlägset

 

samtida

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP