Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till murentusiasterna

Bygg inte höga murar
och inga barriärer
inget plank för skydd
eller okrossbart plexiglas
bygg broar istället
för mänskliga möten
stäng inte jordens själar
låt inte livet gå i kras

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 449 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-25 08:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...
2019-09-30

    ej medlem längre
Ord som överbrygger olikheter och strävar efter samförstånd. Tack för det!
2019-09-29

  Nils-Robert
Så riktigt, så viktigt
2019-09-27

    Lena Staaf VIP
Helt rätt!
2019-09-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Visdom och klokhet i dina ord! Riv murar, riv fördomar vi färdas tillsammans på vår jord. Bravo!
2019-09-26

  Kungskobran VIP
Den värsta muren är censuren
2019-09-25

  M.Eta
Bra tankar och ord.
2019-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
Snyggt och sant - värdigt ett gott samhälle att tänka och handla så alla jordens själar är jämlika - bokmärke!
2019-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok man!
2019-09-25

  Feliaxel VIP
Kloka tankar
2019-09-25

  Kaptenlöjtnant
ja broar är ju motsatsen till murar.
bra skrivet
2019-09-25

  Maria Sundelin VIP
Så bra
De enda murar vi behöver är murstockar för att hålla värmen i kylan
2019-09-25

  Sturesdotter
Jordens själar - tycker speciellt om hur de orden går direkt in i mig.
Vi har alla rött blod som pulserar och det tycker jag du lyfter fram fint i texten.

2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO