Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkaren


Tynger
hans huvud ner
Tankarna
som ingen ser

Tankarna
som vandrar
fram och åter
böjer
hans nacke
ner

De tankar
som ingen ser




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-25 08:45



Bookmark and Share


  Briza media
Uttrycksfullt! Om tankarnas makt och hemlighet tänker jag.
2019-10-01

  SatansSon VIP
snygg komposition.
2019-09-26

  Kungskobran VIP
Ser Auguste Rodins ”Tänkaren” framför mig när jag läser dikten
2019-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Ser en man som har svårt att klä tankarna i ord eller att det känns meningslöst att uttala dem.
Kan vara fel, men det är så jag tänker och känner.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP