Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktflugan


fruktflugan drunknar
i fällan av fett och vinäger
allt ekologiskt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-25 14:48



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Skön humor och allvar!
2019-09-30

  TrollTörnTrappan VIP
Fruktansvärt finurligt stycke....! eller bara faktiskt så tillvaron var här i all sin dubbla natur....?
2019-09-25

  Rosmarin
haha det var en bra slutkläm, allt handlar om perspektiv: för en fruktfluga kan ekologiskt vara livsfarligt
2019-09-25

  Annie b'larsson VIP
Mycket fiffigt.
2019-09-25

  Nanna X
Flugan läste nog loggan med fasettögonen och gick direkt i reklamfällan.
2019-09-25

  Bjarne Nordbö
Snyggt fångat.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP