Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

I en korridor så grå,
Men jag ser tavlor,
Och ljusstakar i guld,
Det här året är inte likt tidigare,
Tider utan varken tavlor eller guld.

Gråheten märks i periferin,
Dekorationerna illustrerar
hur blind En kan vara,
Gyllene ljusstakar,
Och vävda stycken.
Omgiven av konstverk försvinner,
Stressen, och En är stabil.

Åh, så,
illa,
En annan har kompromissat,
Med min egna,
Vilja,
Om det fortgår lever inte jag kvar hos eder,
En Påstår,

Mörkret överskuggas av färger
när vintern genomgått sin närapå,
årslånga period alltid tillbaka,
Våren, jag andas ut då.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech