Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En börda

Berget svarade honom
bortglömda tankar passerade förbi

Den gamla eken som lyssnat på det hela
tyckte sig förstå det märkliga
men utan nämnvärd reaktion

Fångad i sin osannolikhet
att våga fanns ej i arsenalen
svaret fick han bära inom sig

Höstvinden sjöng
få fann det anmärkningsvärt

Med vilken rätt




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-25 18:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden tränger in
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt