Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens kustlinjer

vid själens kustlinjer
har alla jag älskar
eroderat hårda klippor
till mjuka sandstränder
jag låter mina bara fötter sjunka
medan jag fäster blicken där ute
på tunna rosa slöjor

i mitt inre bubblar het magma
ibland spricker jag och den väller ut
och stelnar till sträva, knöliga sårskorpor
men det slutar alltid med små sandkorn
som virvlar i havsströmmarna
och sjunker till botten
och långt där nere
sitter alla kontinenter ihop




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-25 22:48



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Så fint och snyggt skrivet! Ny bild av kärlek och hur allt hör ihop.
2019-10-06

  lodjuret/seglare VIP
En text som icke oäven helt, ett hjärta kan bliva delt, själen svävar under operationer fritt, svårt då att skilja svart från vitt, livets lek har som spelt...
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP