Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla skedstorken

Isbjörn och sjöhäst.
Att gråtande vaggas till sömns.
Vinterns tårar i havets is.
Pumor jagar sina egna skuggor.
Plötsligt reser sig den gamla skedstorken.
Förvånad av min egen blyghet, mina kinder rodnar.
Ögonblick av oss i caféer vi beställer varm choklad med vispgrädde.
Omsluten av din varma famn då mardrömmar skrämmer.
Lodjuret passerar mig obemärkt förbi.
Det blöder från det läkta såret i själen.
Trevande efter loggboken, pirater stal mitt hjärta.
Flamingon flanerar på minnenas allé.
Stundtals väntande, stundtals sökande.
När åskan bjuder upp blixten.
Vi söker skydd under regnbågen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-09-26 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP