Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointresse för att städa

en ungkarl ifrån Mariehamn
får lekande lätt kvinnor i sin famn
men de blir snabbt leda
på hans ointresse för att städa
dammråttorna verkar till och med ha namn




Bunden vers (Limerick) av Tomas Karlsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-26 15:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hellre skit i hörnen än ett rent helvete
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP