Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En syrerik historia


Andas

Nej inte så..
Ingen är på flykt

Åtminstone
inte du
och inte nu

Andas
Nej inte så..
inte på det sättet

Lugnare

In genom näsan
ut genom munnen

Låångsamt!


Låångt ner i magen
och ända
ner till fotknölarna

Djupandas

Släpp taget
Fastna inte
i bröstandningens
kippande efter syre

Andas

Det är faktiskt fortfarande
tillåtet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-26 12:55



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Det grundläggande i andningen. Lugnande och trygga rader.
2019-09-27

  WyS VIP
Alla växter som skapar syre behöver koldioxid! Fotosyntes!
Ja du har så rätt det är fortfarande tillåtet att andas!
2019-09-27

  Algotezza VIP
Ja, andningen är viktig. Jordklotets andning är vinden, blåsten, stormen. Andning hänger samman med ande. Andas till ande.
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP