Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casinots marker

Sagoberättare bland moln av agater.
Vi missförstår varandra om och om igen.
Drake med bortblåsta vingar blickar ut över horisontens vattenfall.
Drömmande lodjur med tassavtryck i pudersnö.
Passionerat de på drivved svävar bort.
Flirt med ensamheten i gårdagens savann.
Vi idisslar minnen. Minnen från det svart/vita fotografi av tiden som rann i livets timglas.
Murgröna slingrar sig som espingar runt din kropp.
Räven i sitt gryt samlar sina kristaller.
Natten ömsar till morgondag.
Bläckfisk ruvar porslins ägg.
Någonstans där verkligheten inte känns så främmande.
Vi sveper whisky glaset och beställer lakrits shots.
Casinots marker.
Livets cirkus.
Bland de djur som önskar sig hem. Jag blundar och hoppas det också blev så.
Sabeltandad tiger och snöleopard fann varandras själar.
I ett eko av aurora borealis.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP