Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig tillväxt

Studerar en bleknande solbränna i spegeln
bakom det kolafärgade har något nytt vuxit fram
någon lugnare, gladare, vuxnare och lite vackrare
någon jag inte riktigt känner igen
men jag ska ta med henne in till hösten.




Fri vers av glitterflicka
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-09-26 19:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, tag med henne över vintern också
2020-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka