Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGELN SPRIDER LJUS ÖVER DIG

ÄNGELN SPRIDER LJUS ÖVER DIG


När en stjärna blinkar till dig vill den säga dig något
Det kan vara något som hänt nu eller länge pågått
Din stjärna följer dig livet ut och vill leda din stig
Så tappa inte hoppet inte för en sekund, nej aldrig

Denna ljusängel vill dig allt gott så tag vara på denna dag
Alla så drar vi ett strå till stacken och har ett uppdrag
Låt din kärlek flöda över så den leder mot din lycka
För du är en av jordens träd, så låt själen dig få smycka

Det mörka i livet låt ljusängeln ta hand om denna sak
Ibland känns det som en katt på ett hett plåttak
Men du är älskad och låt ditt leende få blända
Lev inte livet som om du skulle vara en dagslända

Din stund på jorden är nu och här, det är ditt liv
Var hoppfull och inge tro, var inte destruktiv
Du syns så väl du behöver inte klättra upp på en fjälltopp
För din ljusängel sprider ljus över dig och inge dig hopp

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-09-26 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj